Bel direct 06-11242034/06-46133620
Contact via 06-11242034 / 06-46133620 of info@jencostables.nl

Evenementen

Spring Blossom Show

9 mei 2020

Deze dag hebben we een super leuke Welsh pony dag, genaamd: Spring Blossom Show. Hier worden volwassen merries en ruinen geshowd, maar tevens zullen de veulentjes ook eens laten zien wat ze kunnen. Ze worden beoordeelt door echte, deskundige jury, die uit Engeland komen.

Tevens worden er rubrieken verreden, waarbij deze zeer knappe ponys onder de man geshowd zullen worden. Ook hier hoort speciale kledij bij. Het vraagprograma komt binnenkort online, en wordt dan ook op onze website gepubliceerd.

Kortom, een top georganiseerde dag,zelfs met een taart bak wedstrijd (wie de mooiste en lekkerste taart heeft, die ook door iedereen geproefd kan worden) Dus, mocht u tijd en zin hebben? Bij deze bent u van harte uitgenodigd, om al dit moois te komen bekijken.

Selectiewedstrijd springen voor ponys

16 mei 2020

Op deze dag organiseert pony club De Kleine Heemskinderen, een selectie wedstrijd springen voor ponys.Dit wordt een selectie wedstrijd. Het vraagprogramma komt op startlijsten.nl te staan. Hier kan je je eigen ook opgeven voor deze wedstrijd. En… Je mag altijd komen oefenen he?

Wij hebben altijd een parcours staan, waar je gebruik van kunt maken. In de wintermaanden staat dit parcours binnen, en vanaf April, staat het parcours buiten. (wel even van te voren aan geven of en wanneer je komt, Kosten bedragen 10 euro pp.)

Ook voor de papa’s, mama’s, tantes etc, is het super leuk, om deze fanatieke, ruiters en amazones aan het werk te zien. Er is een groot overdekt terras, waar u onder het genot van een lekker hapje en drankje, van mooie pony sport kunt genieten. Ik zou zeggen: Tot dan.

Jump in Vorstenbosch

23 mei 2020

Dit is een jaarlijks terugkerend evenement, waar wij een aantal jaar geleden mee begonnen zijn. Op deze dag, worden de volgende rubrieken verreden:

Oefen rubriek 80 – 90 cm.
(Kan iedereen met jong paard aan meed doen, of als je zelf beginnende ruiter / amazone bent.)

Klasse B
Klasse L
Klasse M
Klasse Z-ZZ

Inschrijven kan via WWW.inschrijfsysteem.nl

Dit concours is een echt gezellig BRABANTS concours. We hebben een mooi, verhoogd, en ook overdekt terras, waar u ook lekker wat kunt drinken en kunt eten. Mocht het warm weer zijn, dan staan er overal waterbakken voor de paarden, maar er is ook plaats, dat je ze lekker af kunt spuiten. Je kunt lekker los rijden en springen, in onze geïsoleerde binnen hal, moet goede geopad bodem. Ook wordt een stuk afgezet, waar je uit kunt stappen met je paard, zodat je de ruiters die nog moeten, niet in de weg rijdt.

Ook voor voldoende , goede parkeergelegenheid hebben we gezorgd.
Kortom, een zeer gezellig concours, waarvoor iedereen van harte is uitgenodigd om te komen kijken. En natuurlijk hopen we weer, zoals ieder jaar, op een grooit aantal deelname.’
Maar…worden de rubrieken Té groot, splitsen wij ze op,zodat er niet 100 deelnemers in 1 groep zitten. Dus, wij zouden zeggen: schrijf allemaal in, dan zorgen we weer voor mooie dag vol paarden sport.

Team Jenco Stables