Bel direct 06-11242034/06-46133620
Contact via 06-11242034 / 06-46133620 of info@jencostables.nl

Jump in Vorstenbosch

Dit is een jaarlijks terugkerend evenement, waar wij een aantal jaar geleden mee begonnen zijn. Op deze dag, worden de volgende rubrieken verreden:

Oefen rubriek 80 – 90 cm.
(Kan iedereen met jong paard aan meed doen, of als je zelf beginnende ruiter / amazone bent.)

Klasse B
Klasse L
Klasse M
Klasse Z-ZZ

Inschrijven kan via WWW.inschrijfsysteem.nl

Dit concours is een echt gezellig BRABANTS concours. We hebben een mooi, verhoogd, en ook overdekt terras, waar u ook lekker wat kunt drinken en kunt eten. Mocht het warm weer zijn, dan staan er overal waterbakken voor de paarden, maar er is ook plaats, dat je ze lekker af kunt spuiten. Je kunt lekker los rijden en springen, in onze geïsoleerde binnen hal, moet goede geopad bodem. Ook wordt een stuk afgezet, waar je uit kunt stappen met je paard, zodat je de ruiters die nog moeten, niet in de weg rijdt.

Ook voor voldoende , goede parkeergelegenheid hebben we gezorgd.
Kortom, een zeer gezellig concours, waarvoor iedereen van harte is uitgenodigd om te komen kijken. En natuurlijk hopen we weer, zoals ieder jaar, op een grooit aantal deelname.’
Maar…worden de rubrieken Té groot, splitsen wij ze op,zodat er niet 100 deelnemers in 1 groep zitten. Dus, wij zouden zeggen: schrijf allemaal in, dan zorgen we weer voor mooie dag vol paarden sport.

Team Jenco Stables