Bel direct 06-11242034/06-46133620
Contact via 06-11242034 / 06-46133620 of info@jencostables.nl

Over Jenco Stables

Jenco Stables is sinds 2007 gevestigd in Vorstenbosch. We houden ons voornamelijk bezig met het opleiden en de handel van talentvolle springpaarden (van B tot internationaal niveau). Jeanice traint de paarden van BB t/m 1.40 niveau.
Chenna traint de paarden van BB t/m ZZ niveau.

Jeanice heeft met succes de helicon opleiding Deurne afgerond en is nu gediplomeerd instructrice. Zij bezit over alle benodigde papieren om les te geven, zowel spring als dressuur. En dat doet ze dus ook in onze manege. Wij zijn tevens Aequor gecertificeerd en bieden stageplaatsen aan (bijvoorbeeld van de Helicon opleiding).

Jenco Stables ligt ongeveer 1,5 km van de Bedafse Bergen. Dit is een groot bos waar je uren in kunt rijden, maar ook liggen hier prachtige duinen en een mooie grote plas water. Voor de ontspanning van onze paarden, maken we hier dan ook regelmatig gebruik van! Hieronder ziet u een foto van onze buitenbak naast ons pand.

buitenbak

Jenco Stables biedt naast de verkoop van paarden nog meer zoals; dressuur lessen en verhuur van onze faciliteiten voor clinics en workshops. Lees voor meer informatie verder bij ‘wij bieden’. Ook is Jenco Stables te volgen op Facebook: https://www.facebook.com/jencostables

sbb-beeldmerk-fclogoVeiligepaardensport  4-sterren-