Bel direct 06-11242034/06-46133620
Contact via 06-11242034 / 06-46133620 of info@jencostables.nl

Laureen

Een paard met een fantastisch karakter

Deze donkere beauty, is Laureen.Een ontzettend mooi, lief en werkwillende merrie, die dit jaar 4 jaar wordt. Die geen stap verkeerd zal zetten. Echt een genot om met deze dame te werken. Ze is nooit nukkig of chagrijnig. Ze meet nu ongeveer 1.64, maar zal zeer zeker nog wat groeien. Laureen is nu een paar maanden onder het zadel, en dit pakt ze ongelofelijk goed op. Echt een paard, waar je ook bv. de 4 jarige competities mee kunt rijden. Ze heeft een goede sprong, goed achterbeen, en leert heel snel. Ze is gekeurd, en op de foto, en ze is 100% top in orde.

Een belofte voor de toekomst

Ze is nog niet mee op wedstrijd geweest, omdat wij de jonge paarden de tijd geven. Thuis kan ze al een simpel parcours springen, en is nergens van onder de indruk, en blijft lekker relaxt. Dit paard is echt een belofte voor de toekomst, en met een super karakter. Geschikt voor een amateur,semi prof, maar ook voor degene, met iets minder ervaring.

Dus, ben je op zoek, naar een bloedmooi, jong paard, met veel kwaliteit? Je hoeft niet verder te zoeken. Ze staat bij ons, dus kom gauw een keer langs om kennis te maken met ons Laureen.

Bekijk Laureen in actie